Kære kunder!

BEMÆRK: Vi har skiftet adresse, du finder nu salonen og butikken på Nyboesgade 8 i Vejle.

Herfra vil vi stadig betjene dig på bedste vis med frisørarbejde i topklasse, samt professionel vejledning og salg af frisørprodukter, hudplejeprodukter og kosmetik til markedets skarpeste priser.  

Vi glæder os til at se dig .

Facial

​Vi har forskellige former for ansigtsbehandlinger, så du kan få dén behandling, som matcher din hudtype - og dit ønske.


Er du i tvivl om hvilken, du skal vælge? Det sikre valg er complete facial, som vi skræddersyer til dig. 

Alle vores ansigtsbehandlinger er unisex. 

Relaxation Facial, 400kr.

Relaxation Facial er til dig der har behov for at afstresse din sjæl og krop.
Består af: En grundig hudanalyse, 2*afrensning med renseprodukt tilpasset din hudtype. Herefter peeles din hud som derefter fjernes med varme kompresser. Ca. 20 min. Afstressende massage af ansigt, decolté og nakke. vi lægger en maske tilpasset din hudtype. Behandlingen afsluttes med serum og cremer.

Complete Facial, 479kr.

Complete Facial er til dig der ønsker at forkæle dig selv lidt ekstra består af: En grundig hudanalyse, 2*afrensning med renseprodukt tilpasset din hudtype. Herefter peeles din hud som derefter fjernes med varme kompresser. Huden dybderenses, Ca. 20 min. Afstressende massage af ansigt, decolté og nakke. vi lægger en maske tilpasset din hudtype. Behandlingen afsluttes med serum og cremer.

Complete Facial Deluxe, 549kr.

Complete Facial Deluxe er til dig der vil gøre det bedste for din hud, samtidig med ren forkælelse. Består af: En grundig hudanalyse, 2*afrensning med renseprodukt tilpasset din hudtype. Herefter pensles din hud med frugtsyre (AHA). Huden dybderenses, Ca. 20-25 min. Afstressende massage af ansigt, decolté og nakke. vi lægger en maske tilpasset din hudtype, imens masken virker en let håndmassage. Behandlingen afsluttes med serum og cremer.

Deep Cleansing Facial, 449kr.

Deep cleansing facial er til dig der lider af mange tilstopninger. Består af: En grundig hudanalyse, 2*afrensning med renseprodukt tilpasset din hudtype. Herefter peeles din hud som derefter fjernes med varme kompresser. Huden dybderenses, vi lægger en maske tilpasset din hudtype. Behandlingen afsluttes med serum og cremer.

Anti-stress Ansigtsbehandling 60 min, 549kr.

Anti-stress Ansigtsbehandling afstresser og løsner spændninger. Indeholder bl.a. rygmassage, mini ansigtsbehandling, ansigtsmassage og åndmassage.

Teenage Facial under 18 år, 449kr.

Teenage facial er til dig der lider af acne. Består af: En grundig hudanalyse, 2*afrensning med renseprodukt tilpasset din hudtype. Herefter enten pensles din hud med frugtsyre(AHA) eller peeles din hud og som derefter fjernes med varme kompresser. Huden dybderenses, vi lægger en maske tilpasset din hudtype. Behandlingen afsluttes med serum og cremer.

Hudanalyse, 100kr.

dog GRATIS ved køb af produkter.

Hudanalyse er til dig der er i tvivl om du bruger de rigtige produkter til netop din hud, eller bare ønsker at gøre det bedste for din hud. Består af: En grundig hudanalyse, 2*afrensning med renseprodukt tilpasset din hudtype, produkt vejledning. Behandlingen afsluttes med serum og cremer.

Extra Treat - I forbindelse med en facial

Frugtsyre, 119kr

Specialmaske, 119kr

Øjenmaske, 99kr
​Ekstra Dybderens, 149kr
​Ekstra Ansigtsmassage, 149kr

Ryg- og Nakkemassage i forbindelse med en facial, 199kr

Information​

Ring til os på: 75 85 31 32

28 18 00 29

Nyboesgade 8, 7100 Vejle

Åbningstider:

Mandag

Efter aftale

Tirsdag:

kl. 09:00-17:30

Onsdag:

kl. 09:00-17:30

Torsdag:

kl. 09:00-19:00

Fredag:

kl. 09:00-19:00

Lørdag:

Efter aftale