Kære kunder!

BEMÆRK: Vi har skiftet adresse, du finder nu salonen og butikken på Nyboesgade 8 i Vejle.

Herfra vil vi stadig betjene dig på bedste vis med frisørarbejde i topklasse, samt professionel vejledning og salg af frisørprodukter, hudplejeprodukter og kosmetik til markedets skarpeste priser.  

Vi glæder os til at se dig .

Spray tan

Bliv lækker solbrun hele året på blot få minutter uden solens skadelige stråler, med Califonia tan!

SprayTan 1 person, 249kr

SprayTan 2 el. 3 personer, 199kr pr. person​

​Den flydende selvbruner fordeles ved hjælp af en højteknologisk maskine, udført af personlig behandler.

Denne selvbruner som vi bruger i salonen, får ikke kun huden til at se flot brun ud, den efterlader også huden velplejet og fugtet, takket være den professionelle formel, med fugtgivende ingredienser og vitaminer som bl.a. aloe Vera og e-vitamin.


Din nye flotte farve holder ca. 5-10 dage.

FØR

For at opnå det bedste resultat, da skal du peele kroppen inden behandling, gerne aftenen før. Dette kan du gøre med en scrub (kan købes hos os i klinikken). På selve behandlingsdagen skal du undgå at tage parfume eller deodorant på. kom i mørkt tøj, gerne sort og som ikke er alt for stramtsiddende.

UNDER

vi guider dig igennem hele behandlingen og du vil med det samme kunne se et resultat af den efterladte sporfarve. Farven kommer fra det stof der hedder DHA og er et sukkerstof.

EFTER

Farven skal sidde på i mindst 8-12 timer før man kan gå i bad. Den må dog også gerne sidde længere tid. Kroppen skal have godt med fugt hver dag, for at bevare den flotte solbrune farve.


Hvis du ønsker at forlænge den flotte farve, kan du med fordel købe vores fantastiske hjemmeplejeprodukter. Priser ligger mellem 170kr. og 245kr.

Information​

Ring til os på: 75 85 31 32

28 18 00 29

Nyboesgade 8, 7100 Vejle

Åbningstider:

Mandag

Efter aftale

Tirsdag:

kl. 09:00-17:30

Onsdag:

kl. 09:00-17:30

Torsdag:

kl. 09:00-19:00

Fredag:

kl. 09:00-19:00

Lørdag:

Efter aftale